Skulle dö lite för detta

 
autumn
 
 Skulle offra min arm för dessa gobitar. Dock skulle jag aldrig våga ha stilettklickar, har mormor fötter och skulle aldrig kunna gå i dom. Men vill lätt ha dom på skolhyllan, och UGGsen, gosh. Älskar orangerött blandat med guld. Och v-ringat, asså jag dör. Ja tack till allt. Pussar

Olivia is hereee

Så här såg ja då ut i lördaggs. Inte så speciellt bra kvalitutta men de får ni 2 readers stå ut med. Som sofia skrev var det en grymt lyckad mysig tjejmiddag. Idag var ja bara i skolan och gjorde ett spanska prov som gick åt helvete och sånt där cooper test men det gick bätte än spanskan iaf. Nu måste ja till pappa och packa sakerna till mamma (skillsmässobarn</3), så jävla jobbigt att släpa sin garderob fram och tillbaka helatiiin , aja puss :)

Lördags

Tänkte berätta om hur kul vi hade de i lördags. Vi var på tjejmiddag hos vår bästavän Linnea. Massa god mat, dricka, och efterrätt och härliga brudar. Planen var att äta en god middag och umgås och sedan dra vidare men vi orkade inte, vi blev alldeles för trötta efter maten och jag hade ingen lust att visa mig i min tighta klänning som fick mig att se gravid ut. Citerar vad Sunqen sa "festerna borde vara mer på dagen som kalasen va, de är ju då man är vaken iallafall" hahah så skön och så sant. Så vi chillade inne och snacka och kolla film o bara hade allmänt roligt.
 
 
 

In school

Hej! Nu sitter jag i skolan på samhällslektionen, så tråkigt!! Idag slutar jag halv 5 och sen direkt hem och plugga massa matte och tyska, nice kväll, nice liv. Ikväll funtar jag på att dra en gym om jag har tid, är så sugen på att gymma. Kanske bjuder på en dagens outfitbild senare också, vem vet ;) hehe. Pussar!


SOFIA OCH OLIVIA

Hej 0 readers :) Vi är två tjejer som är sjukt bra kompisar som kännt varandra i fleraflera år nu. Vi är 16 jordsnurr.
Det har kliat så mycket i våra fingrar så nu vare dags att starta en blogg tillsammans. Vi går i Danderyds Gymnasium båda två, Olivia går Sam media och Sofia går Ekonomi Marknadsföring. Vi kommer blogga om vardag, foto, outfits och massa annat smaskigt. Häng med och stöd oss genom att fortsätt läsa vår blogg. Här är lite bilder på oss tillsammans som vi tagit idag. Min pug/gris (sofias) fick vara med på bilden hehe, obs det vita på sofias hand är vit kajal inga sår eller liknande haha. Pussar
 
 
 
 
 
 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0